Koning van Katoren
(familie)

Zondag 19 januari 2020: Koning van Katoren (familie) door De Nachtdieren

Een muzikaal sprookje van belang voor de hele familie, naar het boek van Jan Terlouw.

Zeventien jaar geleden overleed de koning van Katoren. Sindsdien heerst er een minister die zich alleen bezig houdt met nutteloze zaken, terwijl de problemen van de bevolking zich opstapelen. De jonge Stach wil hier iets aan doen en besluit dat hij koning wil worden. De minister geeft Stach zeven onmogelijke opdrachten die hij moet volbrengen voor hij tot koning kan worden gekroond.

Tijdens zijn avonturen helpt hij niet alleen de bevolking van Katoren, maar leert hij ook wat het inhoudt om een goede koning te zijn. Muziektheater dat je doet swingen in de wereld van Terlouw. Een vernieuwde hedendaagse versie met een knipoog. Gespeeld door drie jonge acteurs onder de regie van Roderick Bredenoord. In een wereld waarin het volk wordt opgezadeld met problemen en men opgroeit in angst, strijdt Stach voor de toekomst van onze kinderen en laat zien hoe het óók kan.

! Klik hier en bestel kaarten !

Koning van Katoren binnenkort in het theater!

Morgen al, 15:00, Den Haag, Zuiderparktheater. Onze familievoorstelling Koning van Katoren. Naar het prachtige verhaal van Jan Terlouw. "De toekomst van onze kinderen is in gevaar. Help ons in dit humorvolle sprookje van belang!" Er zijn nog kaarten!

Geplaatst door De Nachtdieren op Dinsdag 21 augustus 2018

 

Bladwijzer de permalink.