Programma

Hieronder zien jullie alle voorstellingen voor het seizoen 2018-2019. 

feb
14
vr
2020
Don Juan (8+)
feb 14 @ 19:30 – 20:30
Don Juan (8+) @ Catherinakapel | Harderwijk | Gelderland | Nederland

Gebaseerd op het eeuwenoude toneelstuk van Molière. Een schurk die alle regels aan zijn laars lapt, vijanden heeft door het gehele land en elk meisje dat hij diep in de ogen aankijkt stapelverliefd op hem maakt. Hij laat brandende dorpen achter zich en honderden mensen aan wie hij zijn excuses nog moet aanbieden. Alleen Don Juan zegt nooit sorry. Zelfs niet als dat makkelijker is. Don Juan is namelijk altijd goudeerlijk en dat zullen ze hem eens betaald gaan zetten.

Verrassend interactief verteltheater. Doordrie theatermakers afgestudeerd aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht.
MATROSE won de theater Aan de Slinger Prijs Cafe Theater Festival 2017, en de Jury prijs CafeTheater Festival Zwolle 2018.

mrt
11
wo
2020
VaarWel (2+)
mrt 11 @ 10:30 – 11:15
VaarWel (2+) @ Cultuurkust | Harderwijk | Gelderland | Nederland

Een muzikaal avontuur over een zee van dromen.
Voor iedereen die zich weleens alleen voelt.

Een groot, leeg strand.
Een oceaan die golft en klotst.
De wind waait de mensenstemmen weg.
Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest.
We springen samen in het diepe, verruilen het strand voor het blauwe land.
We vieren de vriendschap, al is het maar voor even.
Tot je weer moet gaan.
Vaarwel! 

VaarWel is een beeldende muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op het prentenboek De Kleine Walvis van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen.

Baas in het bos (4+)
mrt 11 @ 15:45 – 16:45
Baas in het bos (4+) @ Catherinakapel | Harderwijk | Gelderland | Nederland

In het bos kraaien, knorren en piepen de dieren om het hardst. Kraai is op zoek naar rups, rups zoekt haar familie en haar familie plaagt de eik. Maar vandaag niet. Vandaag houden de dieren zich muisstil. In de verte horen ze hoe de zagen met hun vlijmscherpe tandjes de bomen wegvreten. Langzaam verandert het bos in een nieuwbouwwijk en verdwijnen de huizen van de dieren. Het bos verzameld zich in de grote eik. ‘Er moet iets gebeuren!’ kakelt iedereen door elkaar.  Behalve de eik. Die droomt stilletjes van een leven als boekenkastje. Wie is nu eigenlijk de baas in het bos?

Baas in het Bos is een muzikale jeugdtheater voorstelling over de veranderende natuur. Wat is de natuur eigenlijk? En waar begint en eindigt deze?

apr
19
zo
2020
Aladdin (4+)
apr 19 @ 11:30 – 12:30
Aladdin (4+) @ Catherinakapel | Harderwijk | Gelderland | Nederland

Aladdin droomt ervan om prins te zijn. Op een dag klopt er een vreemde man aan, die beweert zijn oom te zijn. Hij zegt zijn wens te kunnen vervullen: ‘Als je iets voor mij doet, dan maak ik van jou prins Aladdin.’ Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om hem te stoppen. Lukt het Aladdin om Djafar tegen te houden en om prins te worden? 
Aladdin (4+) is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een eigentijds jasje. De ritmische muziek en het kleurrijke decor met animatie en vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

Reacties zijn gesloten.