Programma

Hieronder zien jullie alle voorstellingen voor het seizoen 2018-2019. 

sep
27
zo
2020
VAN MIJ!
(familie)
sep 27 @ 11:30 – 12:30
VAN MIJ! <br> (familie) @ Catherinakapel | Harderwijk | Gelderland | Nederland

Flo heeft een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. Alles is van haar. En delen … daar doet ze niet aan. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer. Wat komt Alex eigenlijk doen? En waarom heeft ze die koffer bij zich? En hoezo mag Flo niet heel even kijken wat er in de koffer zit? 
” Dit huis is van mij, deze stoel is van mij, deze jas is van mij, deze lamp is van mij. Wil je misschien een koekje? Kijk er zit chocola op. Lekker joh! Wil je er een? Ja? Vette pech, want ze zijn van mij! Van mij, van mij! Alles hier is van mij!” 

Van mij is een humoristische voorstelling over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim. Gespeeld door Theatergroep Koek en Ui. 

Klik HIER om kaarten te bestellen

nov
1
zo
2020
Het nieuws van gisteren (6+)
nov 1 @ 11:30 – 12:30
Het nieuws van gisteren (6+) @ Catherinakapel | Harderwijk | Gelderland | Nederland

Door een ongelukje wordt het nieuws van gisteren opeens het nieuws van vandaag. Nieuwslezeres Irene is de wanhoop nabij als zij geconfronteerd wordt met ridders op de snelweg, Napoleon Bonaparte die haar het hof wil maken en een reusachtige dinosaurus met scherpe tanden. Zij doet haar best om het nieuws weer op orde te krijgen. Maar willen de historische figuren de moderne tijd nog wel verlaten?

 In Het nieuws van gisteren brengt Laros & De Jong Beeldmakerij pop up, projectie en figurentheater op ludieke wijze samen. In een decor van een grote tv-studio wordt de geschiedenis tot leven gewekt, waarbij gespeeld wordt met de perceptie van schaal en tijd.

Reacties zijn gesloten.